Lokale Omroep Echt - Susteren

EVV stunt tegen titelkandidaat UNA

Een enorme ontlading zaterdagavond voor iedereen bij EVV Echt. Na een lange serie slechte resultaten, werd er eindelijk weer eens gewonnen. En hoe, tegen titelkandidaat UNA.

Foto: flooy

In de eerste helft was de wedstrijd in evenwicht. De eerste kans was voor UNA-spits Brian Boogers die vrij voor Michel Vercruysse opdook. De EVV-doelman redde echter knap. De tweede helft bood heel wat meer spektakel.

Aan UNA-zijde was het Teun Sebregts die vanuit een moeilijke hoek over schoot. Rick Polman kwam oog in oog met UNA-doelman Stoskovic, maar wist de UNA-doelman niet te passeren. Dat lukte Polman even later wel. Na een diepe bal van Tom Hansse, kwam Stoskovic ver uit zijn doel. Rick Polmans was echter eerder bij de bal en van grote afstand trof hij het doel: 1-0.

In de 72ste minuut was UNA dichtbij de gelijkmaker, maar het schot van Mart van de Gevel belandde op de paal. In een hectische slotfase ging UNA steeds vaker de lange voorzet hanteren, EVV liep op het tandvlees. Met veel vechtlust en een prima Michel Vercuysse wist de ploeg uit Echt de voorsprong over de streep te trekken.

Een opgeluchte EVV-trainer Kevin van Dessel was na afloop zichtbaar tevreden: “We hebben een geweldige teamprestatie neergezet. De gewijzigde tactiek heeft zijn vruchten afgeworpen.”