Lokale Omroep Echt - Susteren

EVV verliest matig oefenduel

Dinsdagavond speelde EVV op sportpark De Dem in Hoensbroek een oefenduel tegen EHC/Heuts, de hoofdklasser won met 1-0.

evv-oefenduel-ehc-heuts
Foto; Bart Tummers

In de 1e helft zagen we een gelijkopgaand duel waarbij de beste kansen voor de thuisclub waren, die ontstonden vaak door slordig balverlies bij EVV. Overigens hadden een aantal spelers aan beide zijden waarschijnlijk niet in de gaten dat het om een vriendschappelijk duel ging. Er waren regelmatig onvriendelijkheden en de scheidsrechter had de nodige moeite om de gemoederen te bedaren.

In de slotminuut van de 1e helft kwam EHC/Heuts op voorsprong. Het was de snelle Gavrey Villareal die met een mooi doelpunt voor de 1-0 ruststand zorgde. In de 2e helft had EVV meer balbezit maar kon dat aanvankelijk niet omzetten in kansen. Pas in het laatste kwartier kreeg EVV een aantal mogelijkheden op de gelijkmaker. Rick Polman zag zijn inzet rakelings langs de paal verdwijnen en een schot van Joey Dekkers belandde tegen de lat. Eindstand 1-0.

Opstelling EVV : Tim van Renselaar, Reno Kochanowski ( 70e Gianluca Ligotti), Rick Geenen, Julien Clout, Tom Hanssen, Joey Dekkers, Aron Gielen, Shaquille Simmons, Faissal Argoubi, Rick Polman en Jazko Dzurlic.

Komende zaterdag speelt EVV haar volgende oefenduel, op het sportcomplex van Conventus’03 is dan Sportclub Susteren de tegenstander aanvang om 18.00 uur.