Lokale Omroep Echt - Susteren

EVV verrast met overwinning op eredivionist VVV Venlo

EVV speelde woensdagavond haar 3e oefenduel tegen VVV Venlo. In de laatste 20 minuten bogen de blauwwitten een 1-3 achterstand om in een 4-3 overwinning. Rick Polman scoorde drie keer.

Bij EVV woensdagavond geen Kevin van Dessel op de bank. De trainer verblijft deze week met Racing Genk O17 in Boedapest. Assistenttrainer Pascal Boer had de regie. 
Hij zag hoe zijn ploeg in de 1e helft amper in de problemen kwam. EVV had zelfs op voorsprong kunnen komen toen Julien Clout, na een vrije trap, vrij voor het VVV-doel kon uithalen. Delano van Crooij had geen moeite met de inzet van de EVV-verdediger.

Aan de overzijde was het Tom Hanssen die op de lijn redding bracht na een schot van Lugman Bezzat. Diezelfde speler was in de 27e minuut wel succesvol. Ralf Seuntjes zette hem vrij voor het doel en met een schuiver in de lange hoek scoorde hij de 0-1.
Ruststand 0-1

In de 55e minuut kwamen de Venlonaren op 0-2. Een afstandsschot werd door een EVV-verdediger van richting veranderd waardoor doelman Tim van Renselaar kansloos was.
EVV loerde op de counter en in de 60e minuut was het Shaquille Simmons die Rick Polman wegstuurde.Rick schoof de bal beheerst voorbij Van Crooij : 1-2
10 Minuten later bracht VVV-aanvoerder Danny Post met een afstandsschot de stand op 1-3. Echter binnen een minuut was het weer Rick Polman die scoorde. Delano van Crooij liet een voorzet los en de snelle EVV-spits was er als de kippen bij om de bal laag binnen te tikken.
In de 79e was het weer Rick Polman die voor de gelijkmaker zorgde. Dit keer na een prima pass van Jazko Dzurlic. Nog was de koek niet op. Vijf minuten voor tijd was het Faissal Argoubi die voor de 4-3 eindstand zorgde.