Lokale Omroep Echt - Susteren

Feestelijke opening in speeltuin Sint Joost

Het speeltuinseizoen gaat weer van start. Zo ook in de speeltuin in Sint Joost. Tijdens de opening op maandag 2 april (tweede paasdag) is het terras vanaf 14.00 uur geopend en kan er weer genoten worden van een ruim assortiment aan drinken en eten.

Foto: Speelkoel Sint Joost

De speeltuin is afgelopen seizoen vernieuwd, waardoor er nu nog meer speelplezier is voor alle leeftijden. In ‘de wei’ die aan de speeltuin grenst, is een crossbaan en een verhard voetbalpleintje. Voor de kinderen is er op deze dag een kleurwedstrijd georganiseerd.

Bij inlevering van de kleurplaat op 2 april krijgen de kinderen een leuke attentie. Rond de klok van 16.00 uur is de prijsuitreiking en kunnen er mooie prijzen gewonnen worden. De kinderen van de basisschool van St. Joost krijgen de kleurplaat via school.

De andere kinderen kunnen de kleurplaat downloaden via facebook.com/despeelkoel. De speeltuin is altijd vrij toegankelijk. Het winkeltje en het terras zullen vanaf 2 april open zijn op de woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag. Voor de exacte openingstijden kun je ook op de website en Facebookpagina terecht. De speeltuin is natuurlijk afhankelijk van het weer en of er een vrijwilliger beschikbaar is.