Lokale Omroep Echt - Susteren

Fenna Ograjensek te gast bij kersthappening Kunstkring Echt

De bekende sopraan Fenna Ograjensek treedt zondag 18 december om 11.30 uur op tijdens het koffieconcert van Kunstkring Echt in C.C. Pius X. Het programma bestaat uit bekende en minder bekende kerstliederen uit binnen- en buitenland.

(C) Kunstkring Echt
Foto: Kunstkring Echt

Fenna Ograjensek, een veelzijdige en veelgevraagde zangeres, presenteert een zeer uitgebreid repertoire: opera, symfonische muziek, kamermuziek en hedendaagse composities. Ze zong veel concerten in binnen- en buitenland, onder bekende dirigenten.

Onlangs schitterde zij nog in Limburg in de opera’s El Rey en De Berg van Tom. Fenna wordt in Echt begeleid door haar echtgenoot Willy Bessems, hoornist bij het Gürzenich Orkest van de stad Keulen, waarmee hij aan talloze symfonieconcerten en operaproducties meewerkte.

Voor de pianobegeleiding tekent Ben van Daal, een jonge musicus uit Linne, die zeer uiteenlopende muziekstijlen speelt: klassiek, pop en jazz. Dit ensemble gaat in Echt een sfeervol kerstconcert verzorgen. Er wordt een bepaald bedrag aan entree gevraagd. Kinderen hebben gratis toegang.