Lokale Omroep Echt - Susteren

Fitheidstest voor 55-plussers in Roosteren

De fitheidstest is er weer. Dit leuke evenement omringd door informatiestands en beweegprofessionals vindt donderdag 3 mei plaats in Roosteren.

Foto: Gemeente Echt-Susteren

Tussen 13.00 uur tot 17.00 uur zijn alle 55-plussers welkom in het gemeenschapshuis in Roosteren aan de Eyckholtstraat 7A om de test te doen. Het doel van de fitheidstest en de informatiestands is om zoveel mogelijk senioren bewust te maken van hun levensstijl, hen aan het bewegen te krijgen en een indruk te geven van de activiteiten die in de gemeente georganiseerd worden.

De fitheidstest duurt ongeveer één uur en omvat onder andere het meten van uw bloeddruk, lengte, gewicht, ogen, longinhoud, spierkracht, lenigheid, snelheid, balans en uithoudingsvermogen. U ontvangt direct na de fitheidstest alle resultaten en een bewegingsadvies op maat met uiteraard een lekker kopje koffie.

Om mee te doen dient u zich aan te melden. Neem hiervoor contact op met Yvonne Damen van Menswel via bind@menswel.nl. U kunt zich ook telefonisch aanmelden via 0475-484848 of ga naar de website menswel.nl en volg de aanmeldinstructies via het bericht over de fitheidstest.