Lokale Omroep Echt - Susteren

Ger van Gisteren winnaar bestuurswedstijd H.S.V. Peij en Omstreken

Op zaterdag 5 augustus werd de jaarlijkse traditionele bestuurswedstrijd gevist op het Julianakanaal nabij de brug van Illikhoven.             

HSV-PeijDe weersomstandigheden deze morgen waren verre van ideaal, paraplu en regenkleding waren een must. Pierre Stijnen en Harrie Winteraeken namen de kop- en de staartpositie voor hun rekening. Meteen na aanvang van de wedstrijd was het Ger van Gisteren die een mooie voorn ving, echter hij ver-zuimde de vis in het leefnet te zetten.

Harrie Winteraeken kon in het eerste gedeelte van de wedstrijd zijn draai niet vinden, daar de vissen het totaal lieten afweten. Halverwege de wedstrijd werden de bestuursleden getrakteerd op een stukje vlaai vanwege de 85ste verjaardag van Pierre Stijnen. Na deze pauze werd begonnen aan het tweede gedeelte en werd geprobeerd om de fel begeerde toppositie te kunnen veroveren.

Zowel Ger als Harrie vingen vis, echter niet zoals in het eerste gedeelte. Piet Cleven loste een kanjer van een vis, evenals Harrie Winteraeken. Bij de weging telde Piet Cleven 21 vissen en een gewicht van 315 gram, hetgeen hem de 3e plaats opleverde. De 2e plaats was voor Harrie Winteraeken met een gewicht van 1.400 gram en 36 vissen.

De winnaar van deze wedstrijd werd Ger van Gisteren met een gewicht van 3.325 gram en 34 vissen.

Tekst; H.S.V. Peij