Lokale Omroep Echt - Susteren

Har Vaessen winnaar van de Wim Ramakersbokaal

Op zaterdag 12 augustus werd door H.S.V. Peij de 6e wedstrijd van de competitie gevist op het Julianakanaal nabij Leenaerts Sluis Born.

Har-VaessenIn deze wedstrijd werd tevens gevist om de Wim Ramakers Bokaal, welke geschonken is door mevr. Toos Ramakers-Hoex. Grijze wolken, wind en regen waren de belangrijkste ingrediënten op deze morgen.

Ger van Gisteren en Har Vaessen mochten op de kop- en staartpositie plaatsnemen. Pierre Golsteijn ving binnen 10 seconden vanaf het fluitsignaal meteen een baars, hetgeen her en der toch enige hoop koesterde, doch een bekend spreekwoord is: schijn bedriegt. In het verloop van de wedstrijd werd er sporadisch vis gevangen.

Een deelnemer was op de regel een uitzondering en telde menig visje in het leefnet. Bij de weging was het Jan Salden die op de 3e plaats eindigde met een gewicht van 720 gram en 9 vissen. De 2e plaats was voor Bert Reyinz met 820 gram en 9 vissen. De absolute topper was Har Vaessen met 1.925 gram en 9 vissen. Har is voor één jaar de trotse bezitter van de Wim Ramakersbokaal.

De volgende wedstrijd wordt gevist op zaterdag 2 september a.s. bij de Mebin brug Illikhoven. Loting om 7.45 uur.