Lokale Omroep Echt - Susteren

Heilige Mis op zondag live te volgen via LOES TV en KERK-TV

Met ingang van zondag 15 oktober is het mogelijk om de Heilige Missen die ’s zondags worden opgedragen in de parochiekerk van Nieuwstadt, live te volgen of achteraf terug te kijken.

kerk-nieuwstadt-johannes-de-doper-parochie
Foto: RK Susteren

Aanstaande zondag 15 oktober om 11.00 uur zal Kerk-TV officieel van start gaan met de uitzending van een plechtige H. Mis. Tijdens de laatste testfase hebben Kerk-TV en de Lokale Omroep Echt-Susteren gekeken op welke manier ze elkaar kunnen versterken. Het resultaat is dat de H. Missen ook LIVE via LOES kunnen worden bekeken.

Op dit moment konden de parochianen via YouTube al kijken naar de proefuitzendingen van Kerk-TV. Deze vinden normaal gesproken elke zondagmorgen vanaf 11.00 uur plaats. Hiervoor dienen ze de beschikking te hebben over een Smart-TV of een gewone tv met een HDMI aansluiting die via een extra kastje wordt aangesloten op het internet. Mogelijkheden zijn er te over: scholen die gebruik maken van Kerk-TV, overwinteraars en emigranten, maar ook culturele activiteiten zoals concerten die in de kerk plaats vinden, kunnen worden uitgezonden.

De naam van het YouTube-kanaal waarop de uitzendingen nu al bekeken kunnen worden luidt: ktvclustersusteren. Het bekijken kan live of achteraf plaats vinden. Voor vragen kunt u contact opnemen met het kerkbestuur of de parochiecomités binnen het cluster Susteren. Het is belangrijk dat terugkoppeling plaatsvindt als iets niet goed functioneert.

Voor contact met cluster Susteren: info@rksusteren.nl

Contact met LOES: tv@loesfm.nl