Lokale Omroep Echt - Susteren

Hobby Kunst Route brengt kunstenaars en wandelaars bij elkaar

Zondag 3 juni vindt van 10.00 tot 17.00 uur een Hobby Kunst Route plaats in Margraten.

Het doel is om hobby-kunstenaars en wandelaars bij elkaar te brengen en kunst vanuit een heel nieuw perspectief te bekijken. Een zinnenprikkelend avontuur waarbij de wandelaar getrakteerd wordt op verrassende kunst die de Hobby Kunst Route te bieden heeft.

Er zal een verscheidenheid aan kunst te zien zijn. Van schilderijen tot keramiek, van foto’s tot Heilige iconen en van een steenhouwer tot eigenzinnige kunst. De keuze is veelzijdig. U krijgt kunst te zien die verrast, ontroert, raakt, verwart, of anderszins het gemoed bezighoudt. De kunstenaars zijn zelf aanwezig om over hun werk te vertellen. Over hun passie en hoe zij te werk gaan. Op de website hobbykunstroutemargraten.nl kun je zien wie de deelnemers zijn.

De locaties liggen verspreid over de kern Margraten en een gedeelte van Termaar. Wandelaars kunnen vanaf 10.00 uur starten vanaf het beginpunt bij gemeenschapshuis Oos Heim aan de Clermontstraat 10 in Margraten. Hier kunt u de wandelroute afhalen en uw eigen wandelroute bepalen.