Lokale Omroep Echt - Susteren

Voetballer Jeremy Lemmens komt van koude Spaanse kermis thuis

Het leek een droom die uitkwam; de overstap maken van EVV in de Nederlandse Derde Divisie naar CF Gavá in de Spaanse Vierde Divisie. Maar het werd een nachtmerrie.

Foto: karanja

Na amper 1 week in Spanje keert Jeremy Lemmens namelijk weer terug naar Nederland, waarschijnlijk voorgoed. Lemmens kwam vorig seizoen van Heidebloem naar EVV en scoorde in zijn eerste seizoen in de derde divisie 8 treffers.

In mei verlengde hij zijn overeenkomst bij EVV met 2 seizoenen. Maar in juli kreeg hij ineens een uitnodiging uit Spanje voor een stage bij CF Gavá. Dit resulteerde in een aanbieding die hij begin augustus aanvaardde.

Eenmaal aangekomen in Spanje, kreeg Lemmens van het bestuur van CF Gavá te horen dat het toch niet door kon gaan. Medisch en sportief was de 25-jarige voetballer uit Maastricht goedgekeurd, maar financieel kreeg de Spaanse club het niet rond. En dat is zuur. Lemmens had de huur van zijn appartement in Nederland al opgezegd en een baan laten schieten voor een voortzetting van zijn voetbalcarrière in de Spaanse zon.


LEES OOK:

EVV raakt spelers Lemmens en Beelen kwijt