Lokale Omroep Echt - Susteren

Kaartverkoop Oktoberfeest al vroeg op stoom!

De kaartverkoop van het Oktoberfeest in Sittard gaat als een speer! Dik twee maanden voor aanvang van het grootste najaarsfeest van het zuiden is de helft van alle passe-partouts al verkocht.

Verder zijn op zaterdag 14 oktober zowel de Oostenrijkse avond in Brauhaus Brand als de dagkaarten voor de Gaudi Samstag in Brand Weizen volledig uitverkocht. Ook voor de andere dagen gaat het hard met de kaartverkoop. Wacht daarom niet te lang als je verzekerd wilt zijn van een entreekaart.

Brand Weizen paviljoen

Er zijn nog kaarten te koop voor verschillende avonden in het Brand Weizen paviljoen. Op vrijdagavond trappen twee grote namen af in het Brand Weizen paviljoen, namelijk KLUBBB3 en Bergluft.

KLUBBB3 is hét schlagertrio van dit moment met de Belg Christoff De Bolle, de Nederlander Jan Smit en de Duitser Florian Silbereisen. Ze zijn allemaal al supersterren in eigen land en hebben deze passie voor muziek maken en optreden gebundeld. De topformatie
Bergluft stond al jaren op het verlanglijstje en dit jaar komt de 7-koppige band rechtstreeks vanuit München naar het Oktoberfeest in Sittard.
Op maandag zal Keulen het podium bestormen met optredens van Cat Ballou, Höhner in concert, Kammetkätchen & Kammerdiener en Domstürmer, dinsdag 17 oktober zal een waanzinnige combinatie van Volxrock, Special Guest Marianne Rosenberg, en die Jungen Zillertaler het paviljoen op zijn kop zetten en op woensdag sluiten we af met meerdere grote sensaties; Voxxclub, Mickie Krause en Guildo Horn & die Orthopädischen Strümpfe.

Brauhaus Brand paviljoen

Omdat de Oostenrijkse avond op zaterdag in het Brauhaus Brand paviljoen al jaren razend populair is, heeft de organisatie besloten dit jaar niet één, maar twee Oostenrijkse avonden aan te bieden, dit jaar dus op vrijdag- én zaterdagavond! De Oostenrijkse avond op zaterdag is inmiddels al uitverkocht, maar niet getreurd. Op vrijdag kun je namelijk ook Oostenrijks genieten van Die Mayrhofner en Die Oberkrainer Polka Mädels!

Boels Rental paviljoen

In het Boels Rental paviljoen vindt op vrijdag traditiegetrouw de Dieter Koblenz Oktoberfestshow plaats, met dit keer als special guest Olaf Henning. Ook de 90’s party op zaterdag neemt weer een plekje in op het programma met deze keer: Gerard Ekdom. Op maandag breekt Wir Sind Spitze! de tent weer af, op dinsdag wordt er gefeest tijdens de Oktoberfeest House Party en op woensdag de Q-music foute party met Frans Bauer als afsluiting.

Ben je benieuwd naar het volledige programma, of wil je graag kaarten kopen voor het grootste najaarsfeest van het Zuiden? Kijk dan op www.oktoberfeestsittard.nl Vergeet ook niet de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Tekst en foto: organisatie Oktoberfeest Sittard