Lokale Omroep Echt - Susteren

Koppelpop 15e editie op 26 augustus 2017

Al 15 jaar een gratis festival in de Susterse dorpskern waar ieder jaar weer een goede mix aan muziek de podiumplanken doet kraken. En LOES FM is hierbij LIVE aanwezig!

koppelpop-2017
Koppelpop-2017

Waar normaliter gezocht wordt naar de pareltjes uit de muziekwereld om de line-up vorm te geven is er dit jaar bewust gekozen om parels en groeibriljanten uit verleden edities samen te voegen. Denk aan bijvoorbeeld Trip To Dover en BloYaTop. Met de toevoeging van nieuw Nederlands talent zoals het Eindhovense Call it Off, gecombineerd met gegarandeerde feestnummers zoals de Bazzooka’s. Lokaal talent in de vorm van The Ten Bells en vele anderen, moeten ervoor zorgen dat deze jubileumeditie eentje wordt om nooit te vergeten!

LOES FM zal vanaf 15.00 live verslag doen van dit evenement middels live radio en interviews. Dus mocht je er niet bij kunnen zijn, schakel dan door naar LOES FM via de welbekende kanalen. Ben je er wel bij… kom dan gerust langs bij de LOES FM DJ’s voor een praatje…

De voorpret begint al op donderdag 24 augustus. Van 19.00 tot 20.00 uur zal tijdens ‘Limburg Rocks’ van elke deelnemende act een nummer gedraaid worden. Vanaf 20.00 uur zal bij het programma ‘Knooppunt Het Vonderen’ de KOPPELPOP-organisatie aanschuiven om ons bij te praten over dit bijzondere festival!