Lokale Omroep Echt - Susteren

KultkefeeEch maar dan in de buitenlucht!

KultkefeeBoete 10 september is net even anders dan anders… Dit keer een buitenconcert met een viertal muziekgroepen en divers entertainment.

Kultkefee-echtNa een geslaagd seizoen van huiskamerconcerten, een seizoen dat ook in de vakantieperiode succesvol doorliep, is er gekozen voor een buitenactiviteit van KultkefeeEch. In samenwerking met café Stoba en Dolcino staat er op zondag 10 september een muziekprogramma op de rol op een dan te creëren gezellig pleintje met terras op de Bovenstestraat in Echt.

’s Middags tussen 15-19 uur treden een viertal muziekgroepen op die op een band na hun eerste optreden hebben bij het Kultkefee. Zij hopen de bezoekers muzikaal mee te nemen op een sfeervolle reis door verschillende muziekstijlen.

Een gezellig ingericht terras, enkele kinderactiviteiten, foodtrucks die voor een hapje zorgen, kunstenaars die exposeren en zoals gezegd muziek op het podium moet samen garant staan voor een gezellige muzikale middag. De Jazz Criminals en The Freewheeler zijn 2 van de 4 groepen die zondagmiddag acte de présence geven.

Iedereen is  van harte welkom op deze gratis toegankelijke activiteit. info: 0475 481025 www.facebook.com/kultkefeeech