Lokale Omroep Echt - Susteren

Leerlingen van BS De Violier vieren Koningsspelen

Leerlingen van het Connect College in Echt hebben samen met leerkrachten van De Violier Echt een mooie invulling gegeven aan de Koningsspelen voor de leerlingen van de basisschool.

Vrijdag 20 april zag iedereen er kleurrijk uit; veel leerlingen, ouders en leerkrachten hadden iets in de kleuren oranje, rood, wit en blauw aangetrokken. De dag werd gestart met het koningsontbijt op basisschool De Violier. Daarna gingen de leerlingen naar het Connect College, waar een mooi en uitdagend spellencircuit was uitgezet.

Er werd gestart met het dansje van Kinderen voor Kinderen ‘Fitlala’. Dat is het lied voor de Koningsspelen 2018, waarop de leerlingen met veel plezier allerlei danspasjes lieten zien.¬†Daarna kon er begonnen worden met de spellen. Hieraan werd met veel enthousiasme en plezier deelgenomen.

Tussendoor kregen de kinderen drinken en cake aangeboden door de oudervereniging van De Violier. Kortom: het werd een mooie en gezellige dag voor de leerlingen van basisschool De Violier, dankzij de medewerking en organisatie van het Connect College.

Foto: BS De Violier
Foto: BS De Violier
Foto: BS De Violier