Lokale Omroep Echt - Susteren

LIKE de Facebookpagina van de Lokale Omroep Echt-Susteren en win kaarten voor Janse Bagge Bend

Vrijdagavond 17 juni treedt de Janse Bagge Bend uit Susteren op tijdens het Bondsschuttersfeest van schutterij Sint Salvius in Limbricht. Én jij kunt kans maken op die kaarten!

© Lokale Omroep Echt-Susteren
© Lokale Omroep Echt-Susteren

De Lokale Omroep Echt-Susteren mag van de organiserende schutterij 5×2 kaarten weggeven voor het optreden van ‘de mooder van alle Limburgse dialekgroepe’.

Like daarvoor de nieuwe Facebookpagina van de Lokale Omroep Echt-Susteren en nodig jouw vrienden uit om dit ook te doen! Onder onze nieuwe volgers verloten we 5×2 kaarten.

Ga snel naar www.facebook.com/lokaleomroepechtsusteren en like onze pagina! Wees er snel bij want de actie duurt tot vrijdag 10 juni!

In het weekend van 17 tot en met 19 juni is er een optocht en zijn er exercitie-, muziek-, schiet- en schoonheidswedstrijden. Er doen 21 schutterijen mee uit de bond Sint Gerardus.

Iedereen die de Facebookpagina tot 10 juni heeft geliked, maakt kans op de 1×2 kaarten. Vrijwilligers van LOES worden uitgesloten van deelname. Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan de Lokale Omroep Echt-Susteren! De winnaars ontvangen na de actieperiode een privébericht op Facebook waar naar hun gegevens wordt gevraagd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.