Lokale Omroep Echt - Susteren

Limburgs Dames Schuttersfeest zoekt vrijwilligers

Het damesdrietal van Schutterij St. Agatha Haelen heeft afgelopen jaar in het Belgische Stokkem de UT binnengehaald waardoor de schutterij van Haelen het Limburgs Dames Schuttersfeest (LDS) tijdens het derde weekend van september mag organiseren.

Logo; LDS

Het LDS is het zusje van het OLS. Om er een prachtig evenement van te maken, heeft de organisatie nog een aantal vrijwilligers nodig. Denk hierbij aan parkeerwachters, wegafzetters, wegbeheerders, cateringhulp, glazenophalers, glazenspoelen glazenvullers, volle krattendragers, lege krattenwegbrengers, koffiezetters, theezetsters, broodjessmeerders, broodjeskaasvullers, bonnenverkoopsters en nog veel meer werkzaamheden die bij een goed feest horen.

Wil je je inzetten om Haelen op de kaart te zetten tijdens het Limburgs Dames Schuttersfeest meldt je dan aan via de website van het LDS met vermelding van je naam en je telefoonnummer of je E-mailadres waarna de organisatie zo snel mogelijk contact met je opneemt.

Het LDS vindt plaats op zondag 17 september en de vrijdag daarvoor (15 september) is er een spetterende feestavond met 2 toffe popbands. Onder het motto: Kom “UT “halen in Haelen moet het een spetterend weekend worden.