Lokale Omroep Echt - Susteren

Linda Koolen & Impulzz te gast bij LOESM’s Knooppunt Het Vonderen

Met haar single ‘Every Single Day’ kwam ze van niets op één in de Limbo Top 10. Ze toerde al door het land met haar muzikale gabber Harold K en was ook te bewonderen in de diverse concerten van ‘alles geit plat’.

Foto: Impulzz

Maar nu is de tijd rijp om ‘op eigen benen’ te staan. Omringd door een aantal top-muzikanten zal ze donderdag 15 maart te gast zijn bij René de Serière in Knooppunt Het Vonderen (de plek waar muzikaal Limburg zich treft). Vanuit D’n Hermeniezaal Zöstere in Susteren zal ze samen met Martin Jaspers (piano), Johan Derrez (gitaar en bass), Bas Pustjens (drums) en Marcel Dewaide (klarinet en sax) een radioconcert geven.

Linda is een echt gevoelsmens en dat hoor en zie je terug in haar teksten en muziek. Haar muziek wordt als goudeerlijk aangemerkt en dan maakt het niet uit of ze eigen liedjes ten gehore brengt of werk van anderen.

Er is altijd die typische ‘touch’ die je raakt. De veelzijdige Linda, ze is ook thuis op de bass en trompet, brengt haar muziek soms ingetogen en dan weer swingend en groovy.

Klassieke Jazzstandards omarmt ze op haar eigen wijze en ook voor een lekker popliedje is ruimte in haar repertoire. Donderdag 15 maart kunt u dit unieke concert gratis live meemaken vanuit D’n Hermeniezaal Zöstere in Susteren. De uitzending begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Kunt u er niet bij zijn? Het concert is ook te beLOEStere via de diverse kanalen van LOES.