Lokale Omroep Echt - Susteren

Mirjam Claessen-Beckers uit Sint Joost ontvangt lintje

Mirjam Claessen uit Sint Joost heeft zondag een Koninklijke onderscheiding gekregen van burgemeester Jos Hessels. Ze werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De 52-jarige Mirjam Claessen zet zich vanaf 1977 als vrijwilliger in voor de stichting Jeugdwerk St. Joost. Zij is nu al ruim 30 jaar actief als bestuurslid, waarbij zij sinds 2004 de voorzittersfunctie bekleedt. Naast de vele andere werkzaamheden is zij tevens coördinator van grote activiteiten zoals het jeugdcarnaval (1996-heden).

De vrijwillige inzet van mevrouw Claessen beperkt zich niet tot het Jeugdwerk alleen. Zo is zij ook (bestuurlijk) actief bij de stichtingen Gemeenschapsbelangen St. Joost (2006-heden) en t Patronaat St. Joost die het gemeenschapshuis beheert (2013-heden). Verder maakt zij zich al vele jaren verdienstelijk bij de plaatselijke fanfare (1977-heden) en blaaskapel (1995-heden).

Ze kreeg het lintje bij de start van de receptie van Jeugdcarnavalsvereniging De Kroekestöp in ‘t Patronaat in Sint Joost. Bekijk hieronder de foto’s.

Foto: Frans Kessels/LOES
Foto: Frans Kessels/LOES