Lokale Omroep Echt - Susteren

Muziekfestijn Pergamijn ‘Laeft’ met een vleugje LOES een groot succes

Het was feest aan de Pepinusbrug in Echt. Op de Pergamijn-locatie genoten bezoekers zondag 27 augustus van het jaarlijkse muziekfestijn Pergamijn ‘Laeft’.

Pergamijn-Laeft
Foto; Pergamijn

Diverse Limburgse artiesten bezorgden de bewoners, familieleden, vrijwilligers en medewerkers een onvergetelijke middag. De presentatie werd verzorgd door LOES FM DJ René de Serière, uiteraard zijn er ook opnames gemaakt door LOES TV zodat iedereen binnenkort nog eens kan nagenieten.

Net na de middag barstte de muziek los. ‘Voor de bewoners is dit muziekfestijn elk jaar weer een groot feest’, vertelt Ingrid Goossens, teamleider bij Pergamijn. ‘Iedereen geniet op zijn eigen manier van deze middag: de een staat de hele middag op de dansvloer, de ander kijkt lachend toe vanuit zijn stoel.’ De bezoekers genoten van optredens van onder andere Mesjieu Maurice, duo De Tatermenkes en Rebecca Schouw.

Pergamijn ‘Laeft’ is een jaarlijkse traditie die is ontstaan uit het initiatief van een aantal ouders van bewoners. Dusty Rutten, teamleider bij Pergamijn: ‘Nog elk jaar denken ouders mee over het programma van deze middag. Samen maken we er voor de bewoners een mooie middag van. Daarbij kunnen we overigens ook rekenen op veel vrijwillige hulp. Want niet alleen het merendeel van de artiesten zet zich vrijwillig in, ook veel vrijwilligers helpen deze dag mee. Mede dankzij hun hulp kijken we weer terug op een succesvolle editie van Pergamijn ‘Laeft’.’

Een foto-impressie van Pergamijn ‘Laeft’ is te vinden op de Facebook-pagina van Pergamijn: www.facebook.com/pergamijn.