Lokale Omroep Echt - Susteren

Nieuw in amateurvoetbal: KNVB wedstrijdzaken app

Met ingang van het komende amateurvoetbalseizoen introduceert de KNVB de wedstrijdzaken app. Hiermee leg je het volledige wedstrijdformulier vast.

Foto: karanja

De app is ontwikkeld voor de aanvoerders, teammanagers, wedstrijdsecretarissen, clubscheidsrechters en alle anderen die zich bezighouden met het wedstrijdformulier binnen de amateurvoetbalclubs.

De Wedstrijdenzaken app maakt het mogelijk om het volledige wedstrijdformulier van jouw voetbalwedstrijd digitaal vast te leggen op de mobiele telefoon. Van spelersopgaaf tot wissels en van tuchtzaken tot het invoeren van de eindstand. Alles wat je voorheen op papier of op de pc deed, kun je nu in de app invoeren. Heb je akkoord gegeven op het wedstrijdformulier, dan wordt het formulier automatisch doorgestuurd naar de bond.

Bovendien krijgen clubscheidsrechters een push-bericht op de smartphone waar en wanneer ze moeten fluiten. Meestal worden zij ook door de verenigingen al op de hoogte gebracht per mail of telefoon.

Ook de voetbal.nl app is vernieuwd. Hierin staan onder andere de uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man of the match vermeld van de amateurvoetbalclubs. Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. De inloggegevens en het wachtwoord voor de KNVB Wedstrijdzaken app zijn hetzelfde als die van voetbal.nl.

Hieronder een instructievideo voor de opgave van de spelers. Bekijk ook de veelgestelde vragen over de Wedstrijdzaken app op de website van de KNVB.