Lokale Omroep Echt - Susteren

Nog even geduld a.u.b. …. per 1 september weer LOES TV en Radio voor Ziggo abonnees

Onder andere door de vakantieperiode zal Ziggo pas kunnen overschakelen naar LOES 2.0 per 1 september, helaas is er geen mogelijkheid om dit te versnellen.

Vanaf juli dit jaar is LOES 2.0 gelanceerd en ook online en via andere aanbieders van tv zoals KPN, XS4all en Telfort te zien. De Ziggo abonnees moeten helaas wat meer geduld hebben en zullenziggo-tv-geen-loes-tv pas per 1 september mee kunnen kijken. Er is nog geprobeerd een noodoplossing te realiseren ter overbrugging maar doordat de apparatuur dusdanig verouderd en defect is, was dit helaas niet mogelijk.

Hetzelfde gaat op voor de radio ontvangst via Ziggo. Nu zijn de radio en tv uitzendingen van LOES uiteraard wel online te bekijken en te beluisteren!

Online TV en Online Radio.

Tot 1 september zullen er voornamelijk herhalingen worden uitgezonden op LOES TV. Zodra Ziggo abonnees ook weer kunnen meekijken, wordt er pas gestart met een programmering waarin de recente reportages zijn opgenomen. Helaas kunnen wij ook niet meer doen dan op deze manier rekening houden met deze zeer vervelende situatie.