Lokale Omroep Echt - Susteren

Notenverkoopkraam van Patrick en Jessica gestolen (Notensjop)

Al 8 jaar lang staan Patrick en Jessica met hun notenkraam, de Notensjop, op de wekelijks markt in Echt. Afgelopen zaterdag is de notenverkoopkraam gestolen.

patrick-notensjop
Foto; Patrick Facebook

Zaterdagavond werd de verkoopkraam klaargezet voor een braderie op zondag in Chaam (Noord-Brabant). Rond 23.00 hebben getuigen gezien dat de kraam werd weggereden, maar zij dachten dat het de verkoper was die wegreed. Zondagmorgen kwam Patrick erachter dat de notenkraam gestolen was. Er is direct aangifte gedaan, maar tot nu toe helaas nog geen bericht dat deze terecht is.

Omdat het om een drukbezochte markt ging in Chaam zat er voor 1500 kg aan voorraad in de verkoopkraam, daarbovenop ook nog de kassa met het wisselgeld, de mobiele pinautomaat en alle apparatuur om ter plaatse nootjes te bereiden. De schade loopt dan ook zeer snel op, nu is het afwachten of de kraam nog gevonden wordt.

De Notensjop zou eigenlijk begin september weer op de markt in Echt staan, of dit nu gaat lukken is uiteraard nog onduidelijk. Patrick deed alles met deze ene verkoopwagen dus de klap is enorm. Zodra Patrick en Jessica weer aanwezig kunnen zijn op de markt zullen zij dit ook via ons bekend maken.

De politie zoekt getuigen om de verkoopkraam terug te vinden; De wagen is wit met op de zijkant de tekst :”De lekkerste kraam op de markt”. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen die iets weten over de diefstal op zich via 0900 – 8844 te melden of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Hieronder het gedeelde bericht van Patrick op Facebook