Lokale Omroep Echt - Susteren

Open dag basisschool Op de Slek

Zondag 11 maart houdt basisschool Op de Slek tussen 11.00 en 13.00 uur haar jaarlijkse open dag.

Foto: BS Op de Slek

Tijdens deze open dag zal de school zich presenteren met vernieuwingen binnen het onderwijs: onder andere programmeren en coderen, wetenschap & techniek, talententijd en muziek.

Ook zullen er diverse mini-workshops worden gehouden rondom de onderwijsvernieuwingen. Je kunt zelfs met een 3D-printer werken. Ook zal Petra Manders van Myouthic een muziekworkshop verzorgen.

Verder zijn er infostandjes van MR, OV, leerlingenraad en kinderopvang. Ook de leerlingenraad heeft een standje en zal graag vertellen wat zij doen.

Er is verder van alles te doen tijdens de open dag. Iedereen is welkom: ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, familieleden en vrienden. Maar ook ouders van kinderen die nog niet op school zitten, en volgend schooljaar 4 jaar worden.

Ben je verhinderd op deze dag? Kom dan gerust op een ander tijdstip kijken. Aanmelden van nieuwe leerlingen kan op 12 en 13 maart. Kinderen die volgend schooljaar 4 jaar worden, moeten nu ook al aangemeld worden. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met BS Op de Slek door te bellen naar 0475-481877.