Lokale Omroep Echt - Susteren

Reünie Recreatiesport Vereniging Kranenbroek > > >RVK is op zoek naar oud-leden!

Op zaterdag 15 september 2018 vindt de jaarlijkse RVK-dag plaats.’
’s Middags staat een sportieve activiteit, Run-Bike-Run, in natuurgebied Kranenbroek op het programma.
’s Avonds zal een BBQ met aansluitend een feestavond worden gehouden in Café ‘t Hingen.

Aan de sportieve activiteit én aan de BBQ/feestavond kan worden deelgenomen door leden én oud-leden en hun partners.
Ook is het mogelijk om aan een van beide activiteiten deel te nemen.

Bij deelname aan Run-Bike-Run kan worden ingeschreven voor fietsen of hardlopen. De organisatie zal er voor zorgen zoveel mogelijk gelijkwaardige teams samen te stellen. De meer getrainde sporter kan ook besluiten individueel aan de gehele Run-Bike-Run activiteit deel te nemen.

Vind je het leuk om oude herinneringen op te halen of om bekenden te ontmoeten, meld je dan uiterlijk 19 augustus a.s. aan voor deze bijzondere RVK-dag door een e-mail te sturen naar: reunie@kranenbroek-echt.nl en maak €5,00 per persoon over op de bankrekening RVK NL38RABO0142036374 onder vermelding van REUNIE RVK.

Bij aanmelding graag aangeven aan welk onderdeel, Run-Bike-Run of BBQ/feestavond of beide, wordt deelgenomen. Bij deelname aan Run-Bike-Run graag vermelden: fietsen of hardlopen of beide.
Je kunt je natuurlijk ook als vrijwilliger opgeven voor de RVK-dag aangezien alle hulp welkom is. Ook dat laatste kun je aangeven in je mail. Voor meer informatie over het programma van deze dag kunt je kijken op de website van RVK, www.kranenbroek-echt.nl , of op facebook: RV Kranenbroek Echt.