Lokale Omroep Echt - Susteren

Van Spaanse zon naar Hollandse regen; Jeremy Lemmens keert terug bij EVV

Voetballer Jeremy Lemmens heeft zich weer aangesloten bij de selectie van EVV Echt, dat hij begin augustus had verlaten voor een voortzetting van zijn carrière bij het Spaanse CF Gavá.

Jeremy-lemmens-evv
Foto; Bart Tummers

Het leek een droom die uitkwam; de overstap maken van EVV in de Nederlandse Derde Divisie naar CF Gavá in de Spaanse Vierde Divisie. Maar het werd een nachtmerrie.

Eenmaal aangekomen in Spanje, kreeg Lemmens van het bestuur van CF Gavá te horen dat het toch niet door kon gaan. Medisch en sportief was de 25-jarige voetballer uit Maastricht goedgekeurd, maar financieel kreeg de Spaanse club het niet rond.

En dat is zuur. Lemmens had de huur van zijn appartement in Nederland al opgezegd en een baan laten schieten voor een voortzetting van zijn voetbalcarrière in de Spaanse zon.

Nu keert Lemmens dus weer terug bij EVV. Daar leek het in eerste instantie niet op, na het debacle in Spanje was Lemmens zo teleurgesteld dat hij zelfs overwoog om te stoppen met voetballen. Echter, donderdagavond stond hij toch weer op het trainingsveld bij EVV. “Ik heb zoveel positieve reacties gekregen van de trainers en spelers dat ik besloten heb de draad weer op te pakken”, zegt Jeremy Lemmens op de website van EVV.

EVV bevestigt aan de redactie van LOES dat Lemmens gewoon speelgerechtigd is voor EVV. “Jeremy heeft in Spanje geen contract getekend en is dus nog steeds gerechtigd om voor EVV uit te komen.” In zijn eerste seizoen in de Derde Divisie kwam Lemmens vorig jaar tot 8 treffers.


LEES OOK:

Voetballer Jeremy Lemmens komt van koude Spaanse kermis thuis