Lokale Omroep Echt - Susteren

Speeltuin De Speelkoel in Sint Joost is nog altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

Speeltuin De Speelkoel in Sint Joost is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers, want vele handen maken licht werk.

logo-speelkoel-sint-joost
Logo; Speelkoel

Werkzaamheden bij het servicegebouw, dat bestaat uit een toilet een winkeltje en een terras. U opent het winkeltje en zet het terras klaar, u zorgt voor de verkopen van het winkeltje. Er is koffie, thee, frisdrank, snoep ijs en ook snacks en frites.

Bij goed weer zorgt u dat de waterfaciliteiten aanstaan. De kinderen kunnen dan heerlijk met water en zand spelen. Aan het einde van de middag sluit u het winkeltje en zorgt u dat het servicegebouw netjes achterblijft voor de volgende vrijwilliger. Het werk is niet zwaar, maar het belangrijkste is dat u het gezellig heeft en de bezoekers gebruik kunnen maken van onze faciliteiten.

U bent niks verplicht Al kunt u maar twee keer in het seizoen een middag openen dan zijn wij al heel blij. Er is altijd iemand beschikbaar die u goede uitleg vooraf geeft. U mag samen of alleen staan. Dus neem gerust iemand mee. Het is niet leeftijdsgebonden, alleen minderjarige mogen niet alleen toezicht houden. Voor studenten bovendien een leuke stage om punten mee te verzamelen.

U hoeft uiteraard niet uit Sint Joost te komen of hier woonachtig te zijn, dit is een vraag die we geregeld krijgen!

Op dit moment bestaat de groep vrijwilligers uit veel verschillende leeftijden. Variërend van jonge moeders tot opa’s of oma’s. De speeltuin zelf is altijd geopend en vanaf juni geheel vernieuwd. De openingstijden van het servicegebouw zijn op woensdag- , vrijdag- , zaterdag- , en zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

In de schoolvakanties zijn we ook geopend op maandagmiddag, bij slecht zijn we gesloten. In de maanden oktober t/m maart is het servicegebouw helemaal niet geopend.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op. U kunt Dorine bellen op telefoonnummer 06 83 20 89 09. Wilt u liever mailen doe dit dan naar info@despeelkoel.nl.

U kunt uiteraard ook een vrijwilliger aanspreken tijdens de openingstijden in onze speeltuin.