Lokale Omroep Echt - Susteren

Terugroepactie Albert Heijn; Biologisch Geitenkaas jong belegen 50+ plakken

Albert Heijn heeft besloten het product ‘AH Biologisch Geitenkaas jong belegen 50+ plakken’ uit de winkels terug te halen, deze bevat mogelijk koemelk.

geitenkaas-bevat-koemelk
Foto; AH

Het betreft het product: AH Biologisch Geitenkaas jong belegen 50+ plakken met de houdbaarheidsdatum: 30/8/2017. De reden van de terugroepactie is een verpakkingsfout met als gevolg een productwisseling.

Hierdoor bevat het product mogelijk biologische koemelkkaas en staat het allergeen koemelkeiwit niet vermeld. Het product is hierdoor niet geschikt voor mensen met een koemelkeiwitallergie. Het kan echter wel geconsumeerd worden door mensen die geen last hebben van deze allergie. Consumenten met een koemelkeiwitallergie worden daarom dringend verzocht de producten niet te bereiden of te consumeren.

Consumenten kunnen bovengenoemd product, met de houdbaarheidsdatum 30/8/2017 terugbrengen naar een Albert Heijn winkel, waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen. Andere kaasproducten kunnen volgens Albert Heijn veilig geconsumeerd worden.

Voor nadere inlichtingen kunnen klanten terecht op ah.nl of contact opnemen met de gratis Servicelijn van Albert Heijn 0800 – 0305.