Lokale Omroep Echt - Susteren

Toptalent Perr Schuurs uit Nieuwstadt verlengt contract bij Fortuna Sittard

Ondanks interesse van topclubs uit binnen- en buitenland heeft aanvoerder Perr Schuurs (17) uit Nieuwstadt zijn contract verlengd bij Fortuna Sittard.

Foto: Fortuna Sittard

Hij blijft nu tot juni 2020 verbonden aan de Jupiler League-club uit Sittard. De aanvankelijke verbintenis van de 17-jarige aanvoerder liep in de zomer van 2019 af.

Perr Schuurs reageert trots op de website van Fortuna Sittard: “Ik vind het echt fantastisch dat ik deze kans krijg en ik ben trots dat ik nu tot 2020 onder contract sta. Hiermee wil ik laten zien dat ik heel bewust voor deze club kies. Ik voel me hier gewoon echt thuis. Ik voel ook het vertrouwen van de club, de trainer en van de fantastische fans. Dat speelde een belangrijke rol bij het maken van mijn keuze om te verlengen.”

Perr Schuurs doorliep bij Fortuna alle jeugdelftallen en tekende in oktober 2016 zijn eerste profcontract. Daarna ging het snel met de jongeling. Sinds het begin van dit seizoen mag hij zich zelfs de jongste aanvoerder in het Nederlands betaald voetbal noemen. Daarnaast maakte hij dit jaar zijn opwachting in Oranje Onder 19.