Lokale Omroep Echt - Susteren

VIDEO: Schuur brandt volledig uit in Maasbracht

Zaterdag rond 15.40 uur is de brandweer met meerdere voertuigen uitgerukt voor een brand in een schuur aan de Boegstraat in Maasbracht.

De brand ontstond in enkele coniferen en sloeg vervolgens over naar de schuur, op enige afstand van een woning. Niemand raakte gewond. Buiten de stinkende rook, zijn er geen stoffen vrijgekomen die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Door snel ingrijpen van de brandweer kon erger worden voorkomen en liep de garage, waarin een klein atelier gevestigd is, alleen rook- en waterschade op. Het schuurtje van 3 bij 4 meter is geheel uitgebrand.

Rond 16.25 uur kon de brandweer het sein brandmeester geven. De politie doet geen verder onderzoek naar de toedracht van de brand. De stichting ‘Salvage’, die namens de grote verzekeraars optreedt, zal met de bewoners overleggen over enkele zaken, waaronder de beperking van gevolgschade voor de gedupeerde eigenaar.

Schuur in brand Maasbracht

In een schuurtje van een woning aan de Boegstraat in Maasbracht heeft zaterdagmiddag een brand gewoedt.
Het schuurtje is volledig uitgebrand. Een aangrenzende garage waarin een klein atelier gevestigd was, heeft veel rook- en waterschade. De brand begon in een rij coniferen en is daarna overgeslagen op het schuurtje.

Geplaatst door Omroep LOES op zaterdag 28 april 2018

Foto: Redactie LOES
Foto: Redactie LOES
Foto: Redactie LOES
Foto: Redactie LOES
Foto: Redactie LOES
Foto: Redactie LOES