Lokale Omroep Echt - Susteren

Word jij de nieuwe algemeen directeur van Fortuna Sittard?

Met de recente promotie naar de Eredivisie kan Fortuna Sittard verder vorm gaan gegeven aan de ambitie en het beleid om blijvend op het hoogste niveau te voetballen.

logo-fortuna-sittard
Foto: Fortuna Sittard

Daarvoor dienen alle randvoorwaarden zo goed mogelijk te zijn ingevuld. Zo is er een gedegen Raad van Commissarissen. De club is echter nog op zoek naar een algemeen directeur, meldt Fortuna op haar website.

Als algemeen directeur ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling, vormgeving en uitvoering van het algemeen beleid in nauw overleg met de Raad van Commissarissen. Het voetbaltechnische aspect hoort niet bij jouw taken en verantwoordelijkheden. Als geen ander begrijp je echter wel wat nodig is om een topsportklimaat te creëren, om alles in het teken te laten staan van het resultaat op het veld en daarbij ook nog een gezonde bedrijfsvoering voor te staan. Je geeft dagelijks leiding, enthousiasmeert, stuurt bij, grijpt in waar nodig en coördineert alle lopende activiteiten en processen. Je voelt je prettig als kartrekker, als boegbeeld en verbinder, tussen professionals en ook vrijwilligers.

Omdat inkomsten cruciaal zijn voor de BVO gaat jouw aandacht voor een groot deel uit naar bestaande en nieuwe key accounts. Je houdt je in de volle breedte van commercie bezig met marketing en communicatie, relatiebeheer en acquisitie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor aansturing van medewerkers die betrokken zijn bij financiële, commerciële, facilitaire en operationele zaken waaronder ook wedstrijdorganisatie. Op financieel vlak ben je verantwoordelijk voor het binnen begroting presteren van de club in al haar geledingen, een efficiënte, correcte en effectieve uitvoering van de financiële administratie en een goed inzicht in de financiële huishouding van de club. Je legt verantwoording af aan de Raad van Commissarissen.

Ben jij de kandidaat die Fortuna zoekt? Neem dan contact op met Jos Baljet van TopProfile Executive Search via 06-58747722 of j.baljet@topprofile.nl.