Lokale Omroep Echt - Susteren

Zing mee met Concordia Obbicht en Suzan Seegers

Na de eerste editie met als grote voorzanger Ernst Daniel Smid heeft De Domijnen dit jaar haar eigen Limburgse musicalster Suzan Seegers bereid gevonden om de avond al zingend met je door te brengen.

Foto: Redactie Omroep LOES

Bijzonder trots is De Domijnen dat een van de beste korpsen van de Westelijke Mijnstreek, Concordia uit Obbicht onder leiding van dirigent Alex Schillings, haar muzikaal zal ondersteunen. Op dit moment wordt er al hard gewerkt aan het uitzoeken van het repertoire.

Voorafgaand aan deze avond gaat De Domijnen op zondag 1 juli op zoek naar de Stem van Sittard (misschien wel verschillende stemmen?!) om een of meerdere nummers samen met Suzan op 8 september op het grote podium te zingen.

Zondagochtend 1 juli vindt de auditie plaats. Op basis van deze auditie kiest Suzan een aantal kandidaten waarmee ze zondagmiddag 1 juli verder aan de slag gaat om tot haar uiteindelijke keuze te komen voor de Stem van Sittard.

Zie jij jezelf al staan op het grote podium op de markt in Sittard? Meld je dan aan voor de auditie van 1 juli. Geef daarbij het volgende aan:
– wat je gaat zingen (stuur ook de bladmuziek in PDF format mee)
– wat je zangervaring is
– je leeftijd

Wees er snel bij want het aantal plaatsen voor deze auditie is beperkt. Je wordt begeleid door pianist Rob Mennen. Meld je vóór 22 juni aan door een mail te sturen naar: maurice.daemen@dedomijnen.nl. Je krijgt uiterlijk 28 juni bericht over de planning.